91

Odg.: Radio klub Slatina 9A1ABE

Miša Nicinger je napisao:

Zorane, javi nam ime trgovine ako budeš prolazio, možda ima takva u našem kraju...

http://www.jysk.com/hr

92

Ah, tako - hvala. smile

Baš smo kod njih kupili nekoliko luftića i vreće za spavanje kad smo išli na lokaciju Metaljka. Najbliža njihova trgovina nalazi se u Virovitici.

Navali narode... wink

93

Pozivam sve clanove radiokluba 9A1ABE koji zele sudjelovati na pripramama za odlazak na „Dane udruga Viroviticko-podravske zupanije“ dana 28.08.2010. da se jave na e-mail : info@9a1abe.hr.  Clanovi koji zele na bilo koji nacin sudjelovati na toj priredbi trebaju ponijeti svoje QSL-ke ili donijeti prijedloge za njihovu izradu na sastanak  koji ce biti 24.08.2010. kod 9A4TA Mise.
Tocno vrijeme sastanka  ce biti naknadno odredjeno.

73
9A7DRI

94

Dakle, sastanak kod 9A4TA u (oko) 20 h.

73!
9A7DRI

95

Kako upravo saznajem (iz pouzdanih izvora) biti će i kiflice na repertoaru. wink

96

http://forum.hamradio.si/viewtopic.php?f=8&t=9968

evo možda rješenja za UKV. ;-)

97

Prijatelji iz RK Slatine, dobar dan

Poslao sam obavjest o odlasku na ZRF u Zagreb 11.09.2010, stavio i na naše stranice (www.hamradio.hr/9a1bop) ali iz vašeg kluba se nitko ne javlja. Odgovorite sa DA ili NE kako bi znali praviti trasu puta, vrijeme dolaska u neko mjesto i broj mjesta u autobusu.
Autobus je besplatan i polazi iz Osijeka u ranim jutarnjim satima i vraća se isti dan.

Koki, 9A2TN

98

Koki - 9A2TN, lijep pozdrav. smile

Predsjedništvo je zauzeto sa traženjem potpore na različitim natječajima i potragom za prostorijama u gradu s obzirom da smo mi jedina udruga u županiji koja aktivno djeluje, a nema prostorije i nismo dobili niti jednu kunu pomoći od institucija sistema. sad

Hvala za obavijest i poziv na zajednički odlazak u ZG. Uvjeren sam da će se uprava Radio kluba Slatina, ubrzo očitovati o našim planovima.