1

Tema: Astro party – Metaljka 2010.

Astro party okupit će, osim planinara, i zaljubljenike u astronomiju, radioamaterizam, fotografiju... Široki spektar raznovrsnih hobija spojit ćemo u noći s 14. na 15. na Metaljci smile

Pozivam planinare, radioamatere i fotoamatere da se odazovu i svojim znanjem doprinesu prvom Astro partiju, kojeg organiziramo na Papuku.

Sve detalje možete pročitati u najavi na Portalu.

2

Odg.: Astro party – Metaljka 2010.

Pogledajte video zapise sa nedavno održanog astro partija... Upoznavanje sa baznim logorom, ekipom, opremom, pozdravna riječ Marka Svjetličića i Mire Mesića, organizatora prvog Astro partija, na Metaljki (Papuk)...

Šetnja kroz logor...

[video (flash player not installed)]

Infertvu sa Klikunašem

Marko predstavlja projekt "Astro party"

Pozdravna riječ Klikunaša

9A1ABE/p na kontestu

3

S obzirom da nikoga nema da prokomentira i da ne ispadne kako razgovaraš sama sa sobom, evo ja ću napisati (još) par riječi...

Super su ti ovi filmići. Jako su zabavni, smiješni i vjerno prenose manji dio događanja na ovom planinskom skupu. smile

Koga zanima može više inforamacija i fotki pogledati na www.planinarimo.info

4

Nemoj tako, ljudi čitaju, al' nemaju što zamjeriti:) Sve sam pročitala, čak i na stranicama vašeg radiokluba, a filmovi su odlični, dobro da se Ivona sjetila kakvu još tehnologiju ima u  supersaku:)

5

Ah, pa nisam stavljao nikakve primjedbe, samo sam malo diskutirao sa Ivonom. smile S obzirom da si nam se pridružila sada nas nas za 50% više nego jučer. wink Žao mi je što nikako ne uspijevamo promatrače animirati i aktivirati. sad