1

Tema: Vodi me u kino!

Večeras i sutra u 19 sati u kinu našeg učilišta prikazuje se nagrađivani film Avatar. Dođite i pogledajte (nadam se da će ih doći dovoljan broj da uključe grijanje:). Mogli bismo ovdje na forumu usporediti dojmove. Pozdrav!

2

Odg.: Vodi me u kino!

Dragi sin je rekao da idemo večeras. Biti će nas sigurno preko nekoliko. Za svaki slučaj možemo ponijeti dekicu, termofor i termosicu. Još kad bismo raspakirali kruh, pohanu piletinu i svježe paprike. wink

3

Jučer nas je u kinu bilo preko nekoliko, za svaku pohvalu, velikih i malih, i nismo se smrzli:)
a o samom filmu zasad : oh, the stories I could tell....

4

Ne govori ništa!
Neki od nas su prije pola sata došli sa biciklističke vožnje (brrr), klopica i kavica (mmm), zatim vrući tuš (ohohoho) i sada se upravo spremaju za odlazak u kino. U 07:00h možeš pisati dojmove, utiske i impresije, prije nikako. wink

5

I,  kakva je bila subotnja matineja? Je li bilo ljudi?
Kad god sam u kinu, sjetim se scene iz Smogovaca u kojoj Crni Džek napravi paniku u punoj kino-dvorani vičući: Doktora! Doktora! Upale se svjetla, svi se podižu zabrinuto, a on pita:
Doktore, kako vam se sviđa film? smile)

6

evo Lareta vodim te  u kazalište u utorak poslije skupštine vodim cijeli klub u kazalište!!! Predsjednica časti!!!

7

Gužva je bila znatna, a naša tročlana ekipa nije kupila ulaznice jer predstava nije bila 3D.

Kaže moj junior da se 2D ne isplati gledati jer su to snimili sa 9 kamera i zbog sveukupnog doživljaja film treba pogledati u višedimenzionalnom izdanju sa naočalama i tako to...

8

Ovaj vikend u Slatinskom kinu na repertoaru je film iz Disneyeve produkcije - "Božićna priča".
Film je obiteljski, animirani, a priča je, vjerujem svima poznata, jer je riječ o adaptaciji romana Charlesa Dickensa "Božićna priča"... Da ne otkrivam sve, evo kratki službeni trailer:

[video (flash player not installed)]

Film možete pogledati 12. i 14. veljače s početkom u 19h.

9

Idemo u kino u subotu?
Ima netko da je pogledao film, da kaže samo jel se ispalti pogledati ga ili...?

[video (flash player not installed)]